logo

Print

Om dette site

Dette site er målrettet "den almindeligt interesserede dansker", som gerne vil vide mere om Rusland og russiske forhold. Det kan både være gymnasieeleven på jagt efter specifikke oplysninger, avislæseren i søgen efter et bredere perspektiv eller den almindeligt nysgerrige, som blot er sulten efter viden.

Under alle omstændigheder er håbet, at oplysningerne på disse sider kan være til nytte for en bred målgruppe. Sitet er stadig i sin opbygningsfase, så der vil løbende blive tilføjet sider og mere tekst. Hvis der er noget, som du særligt godt kunne tænke dig at få belyst, hører jeg naturligvis gerne fra dig.

Sitet er opbygget af Jesper Overgaard Nielsen, der er cand.mag, ph.d. i russisk og historie. Ansat som forsker ved Statens Arkiver og tidligere ekstern lektor ved Slavisk og Ungarsk Afdeling, Institut for Historie og Områdestuder på Aarhus Universitet.

Jeg fungerer desuden som foredragsholder om Ruslands historie og den aktuelle situation i landet og er forfatter til en række artikler om Rusland samt medudgiver af den danske præst Peder von Havens spændende rejseberetning fra 1700-tallets Rusland. Bruges som Ruslandsekspert af flere landsdækkende medier.

Kontakt: mail@ruslandsinfo.dk